Op 22 en 23 september vindt het jaarlijkse Dam tot Dam hardloopevenement weer plaats. Reis met je Hart loopt mee met een speciaal businessteam en zoekt nog enkele reisprofessionals die mee willen lopen om Stichting Reis met je Hart te steunen. Aanmelden kan via info@reismetjehart.nl.

Twee mogelijkheden om je in te zetten
Het Dam tot Dam hardloopevenement bestaat uit twee delen. Op zaterdagavond 22 september kan worden deelgenomen aan de Damloop by night die door Zaandam voert, over een afstand van vijf Engelse mijl (ruim acht kilometer). Op zondag 23 september kan de Dam tot Damloop van Amsterdam naar Zaandam worden gelopen. De route van tien Engelse mijl (ruim zestien kilometer) gaat via de IJtunnel en de lopers worden onderweg aangemoedigd door een groot publiek. Na de finish is er een sfeervolle afterparty met hapjes, drankjes en live muziek.

Lopen in het businessteam van Reis met je Hart
Reis met je Hart loopt, net als vorig jaar, ook dit jaar op beide dagen mee met een speciaal businessteam. Mila Wit, Oprichtster van Stichting Reis met je Hart: “Het zou fantastisch zijn als we in ons businessteam nog enkele reisprofessionals mogen verwelkomen die op 22 en/of 23 september met ons mee willen lopen voor ons goede doel. Vorig jaar heeft onder andere Frank Oostdam via ons team meegelopen en dit jaar heeft Jeroen Martron reeds toegezegd. Maar we kunnen zeker nog meer aanmeldingen gebruiken.” Bij voldoende belangstelling organiseert Wit voor haar lopers voorafgaand aan het evenement ook een eenmalige training met een gezellige afsluiting.

Steun Reis met je Hart
Wie zich aanmeldt om via Reis met je Hart mee te lopen, krijgt een persoonlijke pagina op de crowdfundingsite Pifworld. Deze pagina kunnen de deelnemers delen via sociale media en gebruiken om familie, vrienden en relaties uit te nodigen om ze te sponsoren en een donatie te doen aan Stichting Reis met je Hart. Dus ben of ken jij iemand die mee zou willen lopen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via info@reismetjehart.nl. Ben je niet in de gelegenheid om mee te lopen, maar wil je wel een donatie doen, dan kan dat uiteraard ook. Alle hulp is welkom.

Over stichting Reis met je Hart
Stichting Reis met je Hart zet zich in voor mensen die door gebrek aan financiële middelen al langere tijd niet van een vakantie hebben kunnen genieten, maar die dit van harte gegund wordt door anderen uit hun omgeving. Reis met je Hart wil mensen bewuster maken van elkaar en wil de wederzijdse gunfactor en maatschappelijke betrokkenheid vergroten. Daarnaast wil de stichting eenzaamheid juist verkleinen. De stichting draagt de ANBI status, maar wordt niet gesubsidieerd door de overheid en is volledig afhankelijk van giften van vakantiegangers. Daarnaast zijn er een aantal (reis)organisaties en sponsoren die zich inzetten om de vakanties mogelijk te maken. Voor meer informatie: reismetjehart.nl.