CoronavirusNieuws

Reisadvies Egypte versoepeld

Deel dit artikel

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Egypte gewijzigd. Daardoor hebben de belangrijkste toeristische gebieden nu een geel reisadvies.

Gisteren werd tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat de coronasituatie in een land niet langer doorslaggevend meer is voor de kleur van het reisadvies van Buitenlandse Zaken. Alle veiligheids- en gezondheidsrisico’s wegen weer mee.

Over de gebieden met een geel reisadvies zegt het miniserie: ‘U kunt reizen naar het gele gebied. Let op: de veiligheidssituatie is anders dan in Nederland. Bereid uw reis daarom goed voor. Er zijn inreisbeperkingen voor reizigers uit Nederland. Lees meer over hoe u het land kunt inreizen en over de coronamaatregelen in de rubriek Coronavirus.’ Bekijk het volledige reisadvies voor Egypte op de website van Buitenlandse Zaken.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisadvies Thailand grotendeels geel

Volgende bericht

Indonesië: reisadvies geel, quarantaineverplichting gaat vanaf april verdwijnen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.