Nieuws

Reisadvies Tunesië verder versoepeld

Gisteren heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies voor Tunesië verder versoepeld. Waar de populaire kuststrook van het mediterrane land sinds medio vorig jaar al weer op veilig stond, geldt nu ook voor vrijwel het gehele centrale en noordelijke binnenland de veilige adviescode geel.

Mohamed Attia, directeur van het Tunesisch Verkeersbureau in Nederland, zegt: “Wij zijn erg verheugd dat de vele inspanningen en aanpassingen in Tunesië tot versoepeling van het reisadvies hebben geleid. De Tunesische regering en de lokale veiligheidsdiensten zijn en blijven zeer alert om de veiligheid van zowel Tunesiërs als buitenlandse gasten te waarborgen.”

Hij vervolgt: “Dit besluit van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kan niet op een beter moment komen. We zien een enorme interesse in Nederland voor reizen naar Tunesië, hetgeen door Nederlandse touroperators die reizen naar ons land aanbieden bevestigd wordt. Na de meivakantie verwachten we een boekingsspurt voor de zomervakantie. Daar zullen we met enkele gerichte promotiecampagnes ook op inspelen. Naast onze populaire witte zandstranden kunnen ook de meer op cultuur, golf, historie, wellness- en natuurgerichte rondreizen in het Tunesische binnenland weer zonder beperking aangeboden en geboekt worden.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

cruisewinkel en Zeetours verder onder dezelfde directeur

Volgende bericht

Sunweb en Transavia dopen vliegtuig: Sunweb Express

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."