Nieuws

Reisbureau Jansma overgenomen door Klooster Reizen

Esther en Inge Jansma (eigenaren Reisbureau Jansma) hebben besloten te stoppen met het reisbureau. Alle activiteiten worden door Klooster Reizen BV voortgezet per 1 augustus aanstaande.

De afgelopen 31 jaar heeft de familie Jansma van het gelijknamige reisbureau in Roden met veel liefde vele mooie reizen en vakanties georganiseerd.  Met de overname groeit het familiebedrijf onder leiding van Gerda Klooster, met de hoofdvestiging in Winschoten, naar zes vestigingen in het noorden van ons land. Vorig jaar werd Internoord uit Groningen overgenomen. Gerda Klooster: “Ik heb heel veel respect voor de manier waarop de familie Jansma hun bedrijf heeft gerund. In die traditie willen we het reisbureau voortzetten: uitstekende service en dienstverlening voor, tijdens en na de reis.”

Het telefoonnummer blijft gelijk: 050-5025700, het e-mailadres wordt roden@kloosterreizen.nl.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Strengere mondkapjesplicht in Griekenland

Volgende bericht

SGR denkt aan bijdrage door de consument

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.