ADVERTORIAL – Steeds meer reisbureaus maken gebruik van het affiliate programma van VisumBuitenland.nl om visums mee te kunnen verkopen bij hun reizen. Door simpelweg een link naar het visumbureau te plaatsen op de website of in een boekingsbevestiging per e-mail naar klanten, kunnen reisbureaus en zelfstandige reisagenten profiteren van flinke commissies.

Men loopt tegen problemen aan bij het aanvragen van een visum
Reisbureaus verwijzen klanten nog regelmatig door naar de immigratiediensten voor het verkrijgen van hun visum. Dit is om twee redenen geen ideale situatie. Ten eerste vindt men het moeilijk om zo een visum te verkrijgen, denk aan landen als India of Rusland, waarvoor het invullen van de formulieren vrij ingewikkeld is.

Dirk Verschuren van visumbureau VisumBuitenland.nl vertelt: “We merken dat veel reizigers het regelen van hun visum een lastige opgave vinden. Ze blijven vaak met vragen zitten, of komen er geheel niet uit. De ambassades en consulaten geven meestal zo goed als geen telefonische ondersteuning en hun websites zijn vaak onduidelijk.”

VisumBuitenland.nl maakt het eenvoudig om een visum aan te vragen
VisumBuitenland.nl vindt het belangrijk dat het voor iedereen eenvoudig moet zijn om een visum aan te vragen. Daarom vindt men op VisumBuitenland.nl veel meer en veel duidelijkere uitleg over de verschillende visa. Onze aanvraagformulieren zijn zo gemaakt dat veel invulfouten direct worden herkend en gecorrigeerd, doormiddel van honderden automatische checks. Zo geven we bijvoorbeeld meteen een waarschuwing als een klant de letter O invult in zijn paspoortnummer, die komt namelijk helemaal niet voor in Nederlandse paspoorten.

VisumBuitenland.nl heeft daarnaast een supportcenter dat 24/7 klaarstaat voor alle klanten die onverhoopt met een vraag of probleem zitten. Behalve het reactief ondersteunen van klanten heeft ons Visum Supportcenter ook een proactieve functie. Daaronder valt onder meer het uitvoeren van aanvullende handmatige checks op ingevulde formulieren. Een voorbeeld: voor alle aanvragen waarbij paspoortscans worden geüpload controleren wij handmatig of de ingevulde gegevens 100% overeenkomen met de gegevens op het paspoort. Vermoeden we fouten? Dan nemen we direct contact op met de klant. Zo kan de aanvraag snel worden gecorrigeerd en alsnog tijdig worden ingediend bij de immigratiedienst.

Mede door onze proactieve houding kunnen onze klanten hun visumaanvraag met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Is een visum toegekend? Dan sturen we ook meteen een sms’je, wel zo prettig. Aan onze hoge beoordelingen (9,1 volgens het onafhankelijke Kiyoh) kunnen we opmaken dat klanten onze hulp erg waarderen. Het soepele proces zorgt tevens voor erg hoge conversieratio’s.

Mooi commissies via affiliate programma
De tweede reden waarom reisbureaus en reisagenten er goed aan doen hun klanten door te sturen naar een visumbureau is de aantrekkelijke commissie die elk verkocht visum oplevert. Het affiliate programma van VisumBuitenland.nl houdt precies bij hoe klanten haar website bereiken. Wanneer dat het gevolg is van een klik op een affiliate link in een e-mail of op de website van een aangesloten reisbureau, dan wordt automatisch een commissie uitbetaald. De commissies voor reisbureaus en reisagenten lopen op tot wel € 8,50 per verkocht visum. Wij hanteren de hoogste commissies per verkocht visum en zijn onze formulieren geoptimaliseerd voor de hoogst mogelijke conversieratio’s

Voor veel reisbureaus kunnen de extra inkomsten als gevolg van het programma dan ook oplopen tot (vele) tienduizenden euro’s per jaar. Toch mooi mee genomen door slechts het plaatsen van wat links op de website van het reisbureau.

Aansluiten is eenvoudig
Wij verwerken alle visumaanvragen met grote zorg, u heeft hier als reisbureaus of zelfstandige reisagente geen omkijken meer naar. Wilt u ook gebruikmaken van de extra inkomstenbron die visums kunnen bieden? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie? Neem dan contact op met Dirk Verschuren van VisumBuitenland.nl op tel: 085-0014238.

Wie is VisumBuitenland?
VisumBuitenland.nl is een online visumbureau met een duidelijke missie: we willen door een gestroomlijnde dienstverlening de allerbeste klantervaring bieden. Wij vinden dat het voor iedereen eenvoudig moet zijn om een visum aan te vragen.