Oad verhuist naar Enter en blijft daarmee trouw aan haar Twentse roots. Het van oudsher Twentse bedrijf verhuist per 2 juli naar de Vonderweg in Enter. In Enter heeft de reisorganisatie een pand gevonden met voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling en groei. Bovendien is de locatie aan de A1 goed bereikbaar en zichtbaar.

“Aan de Vonderweg 44 in Enter hebben wij een bedrijfspand gevonden dat helemaal is ingericht voor nu en de toekomst. Vanwege de groei die we doormaken zochten we een ruimer en moderner pand waar we makkelijk kunnen uitbreiden. Het is mooi dat we een Twents bedrijf blijven met nationale bekendheid”, aldus Arjan Koster (directeur Oad). Burgemeester van gemeente Wierden, Henk Robben zegt hierover het volgende: “Ik ben blij dat Oad heeft gekozen om zich te vestigen in onze gemeente. De komst van een belangrijke regionale partij als Oad is goed voor de bedrijvigheid en de werkgelegenheid.”

Eind april werd bekend dat Oad en de Twentse touringcarondernemingen Havi de activiteiten van Oad Bus overneemt, waardoor Oad haar touringcaractiviteiten formeel afsplitst. Koster vormt sindsdien samen met Remco Holle (Financieel Directeur Oad) de directie van Oad. Koster over het afsplitsen van de touringcaractiviteiten: “Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op de uitbouw van onze sterk groeiende kernactiviteit touroperating en de investeringen die daarvoor nodig zijn, zodat wij deze tak nog sneller kunnen laten groeien.”