Nieuws

Reispartijen houden Roadshow van het Zuiden

Deel dit artikel

Na het grote succes van vorig jaar organiseren Airport Weeze, Fly to the West, Holiday Extras, HolidayTaxis, Riksja Travel, SunExpress en LMX Touristik, opnieuw een roadshow in het zuiden van het land.

Onder het genot van een driegangendiner brengen deze partijen je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Uiteraard is er na het officiële deel ook nog gelegenheid met de aanwezige partners te spreken. “Het belooft een informatieve, maar ook gezellige avond te worden. We zouden het erg leuk vinden je te mogen begroeten op een van deze avonden. Wees er op tijd bij, want de plekken zijn beperkt”, zegt Pascall van Mastrigt (LMX Touristik).

Wanneer en waar:
Het ontvangst op alle avonden is tussen 18.15 en 18.45 uur.

Maandag 17 september in Panheel
Beach Club Degreez

Dinsdag 18 september in Uden-Veghel
Van der Valk hotel Uden/Veghel

Woensdag 19 september in Tilburg
Van der Valk hotel Tilburg (het nieuwe Van der Valk)

Aanmelden kan door deze Uitnodiging Mini Roadshow in het Zuiden 2018 in te vullen en vóór 3 september 2018 te sturen naar pascall@lmx-touristik.de.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

'Thomas Cook zet airline mogelijk in de etalage'

Volgende bericht

50 reisagenten op scheepsbezoek Disney Magic

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."