Nieuws

René Klawer ontvangt ANVR-erelidmaatschap

Een diner dat hem is aangeboden als dank voor alle werkzaamheden die René Klawer heeft verricht voor de Calamiteitencommissie was voor de ANVR tevens aanleiding om René ook in een breder kader te bedanken voor al zijn activiteiten en is hij door de ANVR uitgeroepen tot ‘erelid’. De 55-jarige carrière van Klawer speelt zich af in alle facetten van de reissector.

René mag zich vanwege zijn jarenlange inzet om de reissector te helpen professionaliseren met trots ‘erelid’ noemen. Frank Oostdam, voorzitter/directeur: “Met deze speciale onderscheiding willen wij René bedanken voor de vele (bestuurlijke) taken die hij door de jaren heen op zich heeft genomen. Hem het erelidmaatschap toekennen is een kleine geste, maar daarmee willen wij hem laten weten zijn actieve rol zeer te waarderen.”

Zo stond René onder meer aan de basis van de oprichting van het Calamiteitenfonds, was hij mede-initiator van de Reclamecode Reisaanbiedingen, gaf hij handen en voeten aan de Consumentenvoorwaarden, overlegde met de Consumentenbond, was actief lid van de Geschillencommissie Reizen, was voorzitter van het platform Toerisme & Recreatie van VNO/NCW en was ongetwijfeld actief in nog vele andere commissies die de branchevereniging toonaangevend maakt.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Iberostar breidt fors uit op Cuba

Volgende bericht

BCD Travel en Lufthansa (LH) Group werken aan pilotproject voor boekingen via NDC

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.