Nieuws

Riksja Travel: deze drie landen zijn de ‘new kids on the block’…

Deel dit artikel

Op basis van stijgers en dalers in aanvragen en boekingen heeft Riksja Travel de interessegebieden geanalyseerd. Daaruit rolden de volgende drie meest opkomende bestemmingen voor 2020: Jordanië, Tanzania en Lapland.

Uit onderzoek van GfK bleken vorig jaar ook al twee nichebestemmingen erg in trek bij reizigers: Colombia (de interesse voor dit land steeg met 43,9% t.a.v. 2018) en Japan (de interesse steeg met 8,1% t.a.v. 2018). Opvallend: nichebestemmingen winnen steeds meer aan populariteit. Dit jaar zet die trend dus door met Jordanië, Tanzania en Lapland, wederom drie niet-alledaagse landen.

Jordanië ging lang gebukt onder onveiligheid en onrust, maar wordt volgens Riksja Travel tegenwoordig door veel mensen ontdekt. “Logisch, want de landschappen, cultuur en het heerlijke eten zullen je allemaal positief verrassen.”

Woorden schieten bij Riksja Travel tekort voor Tanzania. “Van de hoogste berg tot het diepste meer en de meeste wilde dieren per vierkante meter; dit land biedt alles voor een groot wildlife avontuur!”

“We zijn met z’n allen steeds meer op zoek naar rust en reinheid, ook tijdens de vakantie. Gelukkig is er Lapland. Zin om even de tijd te vergeten? De eindeloze berkenbossen en eenzame meren hebben een bewezen heilzame werking”, aldus de touroperator.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM Werelddeal Weken boekbaar bij Airtrade

Volgende bericht

Iran geeft neerschieten Boeing toe: het was een ongeluk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.