Nieuws

RIU opent Riu Palace Kukulkan

Deel dit artikel

RIU Hotels & Resorts heeft een nieuw 5-sterren hotel met 428 kamers aan het strand in Cancun in gebruik genomen, Riu Palace Kukulkan. Het nieuwe hotel biedt 24 uur per dag All-Inclusive service en is Adults Only.

2022 markeert de 25e verjaardag van RIU in Mexico, een land dat de belangrijkste internationale bestemming van RIU is geworden met 22 hotels in vijf Caribische en Pacifische staten, met in totaal 12.000 kamers en werkgelegenheid voor bijna 9.000 medewerkers.

De kamers zijn licht en ruim met uitzicht op de Caribische Zee en een kleurenpalet dat gedomineerd wordt door natuurlijke en aardetinten, waardoor de kamers een warme uitstraling hebben.

Een van de bijzondere kenmerken van het nieuwe hotel is dat geïnteresseerde gasten Elite Club by RIU kamers kunnen boeken. Gasten die voor deze exclusieve service kiezen, krijgen toegang tot een aparte en gepersonaliseerde check-in en late check-out, een welkomstgeschenk, aromatherapie en een Premium drankautomaat, naast vele andere voordelen. Gasten die kiezen voor de nieuwe Elite Club optie krijgen ook een speciaal welkom met een brief van de hotelmanager, een geschenk met het Elite Club logo en een fles wijn of cava om het begin van hun vakantie te vieren.

Met deze nieuwe opening heeft de hotelketen nu 22 hotels in zes bestemmingen in Mexico: vijf in Cancun (Riu Palace Kukulkan, Riu Palace Las Americas, Riu Palace Peninsula, Riu Cancun en Riu Caribe); drie in Costa Mujeres (Riu Latino, Riu Dunamar en Riu Palace Costa Mujeres); het Riu Plaza Guadalajara, in Jalisco; drie in Los Cabos (Riu Palace Baja California, Riu Palace Cabo San Lucas en Riu Santa Fe); drie in Riviera Nayarit (Riu Jalisco, Riu Palace Pacifico en Riu Vallarta); het Riu Emerald Bay, in Mazatlán; en zes in Playa del Carmen (Riu Lupita, Riu Palace Mexico, Riu Palace Riviera Maya, Riu Playacar, Riu Tequila en Riu Yucatan); het Riu Yucatan is het eerste hotel dat de keten in 1997 in Mexico opende.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Lees Travelpro nr. 11 - november 2022 online

Volgende bericht

India heft reisbeperkingen op

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.