Nieuws

RIU start in Azië met nieuw hotel op Sri Lanka

Deel dit artikel

RIU Sri Lanka opent vanaf morgen haar deuren voor alle reizigers die deze exotische bestemming willen ontdekken met de voorzieningen van de Spaanse hotelketen. Door de ligging in Ahungalla, in het zuidwesten van het land, is het hotel een perfecte plek om het eiland te verkennen of als eindbestemming van een reis, want het hotel is ontworpen voor ontspanning en rust.

Het is een nieuw gebouwd all inclusive 24 hours hotel dat direct aan zee ligt in een unieke omgeving. Na jaren van onderzoek naar de beste mogelijkheden heeft RIU de ideale kans gezien in deze bestemming voor de start van RIU in Azië. Sri Lanka, bekend als ‘de traan van India’ vanwege de vorm en de nabijheid van dit land, is tegenwoordig een toeristische bestemming die niet alleen Europese gasten aantrekt, maar ook toeristen uit landen als India, China en Australië.

Met de ingebruikname van dit hotel wordt het startsein gegeven voor het uitbreidingsproject op het Aziatische continent, dat ook de bouw van nog drie hotels omvat, die zullen openen tussen 2018 en 2019. De twee eerste worden op de Maladiven geopend. Gezamenlijk bieden deze hotels 422 kamers, waaronder suites die boven het water worden gebouwd. Verder heeft de keten plannen voor een eerste hotel in Dubai, Arabische Emiraten, voor het jaar 2019. Het hotel zal gebouwd worden op de Palmeilanden Deira en zal uniek zijn op deze bestemming. Met 750 kamers wordt het hotel het grootste tot nu toe gebouwde en het eerste dat de all inclusive 24 hours service biedt.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Icelandair: service via Facebook Messenger

Volgende bericht

Verwachting reisondernemer: loyaliteit klant stijgt nog meer

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."