Nieuws

Robert Pieter Gardenier neemt Captain Cruise over

Deel dit artikel

Robert Pieter Gardenier is sinds vandaag (19 april) de nieuwe eigenaar van Captain Cruise en neemt daarmee het bedrijf over van Bob en Michel Kuijs.

“Dit is een mooie nieuwe uitdaging waar ik altijd van heb gedroomd. Met deze nieuwe kans kan ik al mijn passies van ondernemerschap, finance en cruisefanaat in één functie vervullen om zo Captain Cruise verder te laten groeien”, aldus Robert Pieter, die hiervoor vijf jaar bij Zeetours werkte als financieel manager en cruisespecialist.

“Zeker gezien de laatste cijfers die CLIA heeft gepubliceerd: de Nederlandse cruisemarkt behaalde in 2017 een groei van 6%. Daarnaast hebben Bob en Michel de afgelopen jaren een mooi solide bedrijf neergezet, waar ik samen met de drie enthousiaste medewerkers die met mij meegaan, aan kan bouwen. Captain Cruise wordt door klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,5. Ik heb erg veel zin in de toekomst.” Als we in de nabije toekomst een blik mogen werpen, dan viert de nieuwbakken ondernemer in het najaar van dit jaar al een mooi jubileum: Captain Cruise bestaat in het najaar tien jaar. “Dat gaan we zeker met leuke acties vieren, wat die precies zijn? Dat maken we binnenkort bekend.”

Lees meer in TravelPro 16, die morgen (20 april) uitkomt.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Winactie TUI: figureren in film 'Verliefd op Cuba'

Volgende bericht

LOT: ruim 28% meer vliegbewegingen vanaf Schiphol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."