USP Marketing PR heeft het team versterkt met Roos Vlasblom en Ninette Neuteboom. “Met het aantrekken van twee nieuwe fulltime medewerkers is er ruimte om verder te groeien en de bestaande klanten nog beter tot dienst te zijn”, zo laat het Marketing PR bureau aan de Brouwersgracht in Amsterdam weten.

Na het behalen van haar Leisure Management diploma heeft Vlasblom bij The Class Company gewerkt als office- en eventmanager. Hier was zij verantwoordelijk voor de organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Vervolgens is zij aan de slag gegaan bij The Student Hotel Amsterdam West waar zij als Assistant Hotel Manager betrokken was bij de opening van dit hotel met 706 kamers. Hierna ging Vlasblom als persvoorlichter aan de slag bij Stage Entertainment Nederland waar zij de PR heeft verzorgd voor onder andere The Bodyguard, MAMMA MIA!, Was Getekend Annie M.G. Schmidt en Elisabeth in Concert. Vlasblom: “Ik ben ontzettend trots dat ik deel mag uitmaken van het team van USP Marketing PR. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van het bedrijf en het werk dat zij doen voor fantastische klanten.” Binnen USP Marketing PR gaat Roos aan de slag als Marketing en PR Consultant voor onder andere Leonardo Royal Hotel, Eden Hotels, Las Vegas Convention and Visitors Authority, Norwegian Cruise Line en Cathay Pacific.

Neuteboom heeft zowel haar Bsc International Communication and Media als haar Msc Marketing Management afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze heeft een passie voor reizen en het ontdekken van verschillende culturen, en heeft daarom ook op diverse plaatsen in de wereld gewoond. Zo heeft ze als exchange student in Canada (Toronto) een stuk van haar studie gevolgd en heeft ze in Social Media Management gewerkt in Dubai. Voor haar functie bij USP Marketing PR was zij werkzaam als Marketing en Communicatie stagiair bij Nespresso. “Ik vind het ontzettend leuk dat ik mijn passie voor Marketing en PR nu mag gaan combineren met mijn passie voor travel en hospitality. Ik ga met veel enthousiasme aan de slag voor de internationale klanten binnen USP Marketing PR!”, aldus Neuteboom die als Junior Marketing en PR Consultant onder andere werkzaam zal zijn voor Emirates Airline, NYC & Company, Visit Costa Rica en Flower Camping and France 4 Naturisme.