Sabre heeft Richard Addey aangesteld als Managing Director om de activiteiten van het bedrijf te leiden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Benelux. Met de benoeming van Addey verwacht Sabre te gaan groeien in de desbetreffende regio en zal dat ook resulteren in groei voor Sabre-klanten.

Sinds 2015 leidt Addey de activiteiten van Sabre in Zuid-Afrika, waar hij volgens het bedrijf een belangrijke rol speelde in de vestiging van Sabre in de regio, waardoor het bedrijf kon rekenen op aanzienlijk succes in het land. In zijn nieuwe rol zal Addey verantwoordelijk zijn voor het vergroten van de footprint van Sabre in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Benelux, de verkoop in de regio’s leiden en toezicht houden op alle belangrijke accounts. Hij zal ook scherpe expertise en inzicht leveren aan de klanten van Sabre om te zorgen voor een sterke en langdurige groei.

“Richard heeft een goede staat van dienst en staat al hoog aangeschreven in de wereldwijde agency-community”, aldus Antonella Vecchio, vice president, Western Europe en EMEA Strategic Sales, Sabre Travel Network. “Hij is een sterke commerciële leider met bewezen technologische expertise en goede kennis over de uitdagingen en kansen van reisbureaus. Zijn passie voor reizen en zijn unieke vermogen om deuren te openen voor de industrie via technologie, zullen een aanwinst zijn voor onze klanten in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Benelux. ”

“Het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Benelux zijn dynamische regio’s die een voortrekkersrol hebben gespeeld in de wereldwijde reisindustrie”, zei Addey. “In deze snel evoluerende regio’s, waar nieuwe normen zoals NDC steeds invloedrijker worden, is het belangrijk dat reisbureaus gebruik maken van de nieuwste technologieën om hen te helpen beantwoorden aan de eisen van de industrie en hun klanten beter van dienst te zijn. Ik kijk er naar uit om met onze klanten in deze regio’s samen te werken en om hun groeidoelstellingen te bereiken en om voort te bouwen op het track record van Sabre als betrouwbare en innovatieve technologiepartner.”