Nieuws

Sambasso: TravelPortal laat borgstelling vallen

Deel dit artikel

TravelPortal heeft op verzoek van Sambasso de borgstelling opgeheven. Reisspecialisten welke een borg open hebben staan bij TravelPortal krijgen deze voor 1 november 2018 teruggestort. “Hiermee is een langgekoesterde wens van Sambasso in vervulling gegaan”, zo laat Bert Wildeman (Algemeen Directeur Sambasso Alliantie B.V.) weten.

Met TravelPortal krijgt de reisspecialist toegang tot een heel geavanceerde databank die met slimme zoekmanieren het beste aanbod van airlines en beddenbanken combineert. Aan de hand van zoekcriteria is het mogelijk om realtime opties van vervoer, verblijf en transfer te vinden, gepresenteerd en boekbaar als arrangement.

“Dankzij deze arrangementen biedt TravelPortal je een veilig landschap om aan dynamic packaging te doen want hiermee wordt elk financieel risico en aansprakelijkheidsaspect afgewend. Bovendien kun je heel flexibel zijn in je zoekwensen, dus je zit niet vast aan een vaste vertrekdag of reisduur”, aldus Wildeman.


Deel dit artikel
Vorige bericht

WestJet kiest voor APG Air Agencies

Volgende bericht

Spraak reisassistent

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.