Nieuws

Samenwerking Traveldocs/Visa4all en TUI

Deel dit artikel

Visumbureau Traveldocs/Visa4all werkt sinds 1 december jl. samen met TUI, dat tevens samenwerkt met VisumCentrale. Het team van Serdar Gözübüyük, die naast zijn visumbureau actief is als scheidsrechter in de Eredivisie en op internationaal niveau (Europa- en Champions League), groeit de laatste tijd hard en bestaat uit een team van veertien specialisten waaronder Remco van der Wal die eerst werkzaam was bij onder meer CIBTvisas.

Het begon voor Gözübüyük met Visa4Turkey(.com), waarmee hij een samenwerking startte met Atilay Uslu (oprichter Corendon). In de loop der jaren volgden grote namen, waaronder Sunweb Group, de D-rt Groep, Otravo, Travix, Stip, Thomas Cook, Zonvaart, enzovoorts en sinds 1 december jl. TUI.

“Alle partijen waarmee ik ben gestart in 2014 zitten nog steeds bij ons. Het geeft mij heel veel vertrouwen dat nu ook grote leisure partijen voor ons kiezen. Naast kantoren op Schiphol, Eindhoven en Zutphen, hebben we ook een kantoor in België en liggen er plannen om uit breiden in Europa. Het is dan ook onze missie om de Europese markt te veroveren”, zo laat Gözübüyük weten aan TravelPro. “Wij bieden transparantie, eerlijkheid en normale prijzen. Dat maakt het voor iedereen interessant en daardoor komt men ook bij ons terug”, aldus Gözübüyük.


Deel dit artikel
Vorige bericht

RIU opent RIU Plaza in Toronto

Volgende bericht

Luc Pannecoeck (Amadeus) met pensioen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.