Nieuws

Samenwerking voor TUI Nederland en Droomparken

TUI kondigt met trots de samenwerking met Droomparken aan. De buitengewone vakantieparken van Droomparken bieden een prachtige aanvulling op het bestaande vakantieaanbod in Nederland. De TUI-klanten die een voucher hebben ontvangen, kunnen deze ook besteden bij Droomparken en zo kiezen voor een vakantie in eigen land.

Het is op dit moment nog onzeker wanneer en waarheen deze zomer gereisd kan worden. Een aantal Nederlanders wil hun vakantie dit jaar in eigen land doorbrengen. Tot dit moment biedt TUI Nederland onder de merken TUI en Kras ruim 200 arrangementen aan in Nederland. Van culinaire arrangementen voor Kras tot en met diverse, veelal kleinschalige, parken voor TUI. Met de bijzondere vakantieparken van Droomparken wordt dit aanbod enorm verrijkt. De vakantiewoningen variëren van luxe villa’s tot hippe Tiny Houses. De vijftien vakantieparken van Droomparken liggen op prachtige locaties verspreid over Nederland en voldoen aan alle richtlijnen die de overheid stelt in het kader van de COVID-19-crisis. De klanten die een voucher hebben ontvangen omdat TUI alle vakanties tot en met 28 mei noodgedwongen annuleerde, hebben nu een nog ruimere keuze om de voucher te besteden.

Arjan Kers, general manager TUI Nederland: “Ik ben blij dat wij het vakantieaanbod voor onze klanten deze zomer kunnen aanvullen met de prachtige Droomparken. Door onze samenwerking kunnen eventueel verstrekte vouchers ook voor een TUI-vakantie in een van de Droomparken gebruikt worden.”

Andries Bruil, namens de directie van Droomparken: “We willen de TUI-klanten die helaas niet naar het buitenland met vakantie kunnen, een alternatief bieden om op een veilige en plezierige wijze vakantie te vieren in eigen land op een van onze mooie parken.”
Het aanbod van de vakantiewoningen in de Droomparken is zeer divers; van luxe gezinshuizen tot ‘Tiny Houses’. Kijk hier voor het gehele aanbod en de maatregelen die zij hebben getroffen op basis van de richtlijnen van de overheid. De Droomparken zijn vanaf volgende week vrijdag boekbaar op tui.nl.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. […] diverse scenario’s voor op het aanbieden en uitvoeren van vakanties komende zomer. Vakanties in eigen land worden al aangeboden en een aantal autovakanties in de omringende landen zijn naar verwachting […]

Vorige bericht

Update - Corendon annuleert reizen tot en met 25 juni 2020

Volgende bericht

De Jong Intra Vakanties breidt aanbod dicht bij huis uit

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."