KLM nodigt heeft reisprofessionals middels een save the date uitgenodigd om samen de 100e verjaardag van de luchtvaartmaatschappij te komen vieren op 4 oktober in Hangar 10 op Schiphol-Oost.

Op de feestelijke bijeenkomst worden reisprofessionals meegenomen op een route langs diverse ‘Experiences’, waar verschillende divisies van KLM zichzelf zullen presenteren. Van Engineering & Maintenance, tot Inflight Services en onze vrachtafdeling. Ook andere grote organisaties als Boeing, de TU Delft en Schiphol leveren een leerzame bijdrage.

Gedurende de dag is het mogelijk om onder andere Masterclasses te volgen over luchtvaart, jezelf in een vliegtuig te wanen via VR-experiences of het KLM100 jaar-museum bezoeken. Wie deze dag niet wil missen doet er goed aan om het feest alvast in de agenda te noteren. Eind augustus wordt de officiële uitnodiging verstuurd. KLM laat weten dat het te zijner tijd de eerste 1500 aanmeldingen kan verzekeren van deze onvergetelijke ervaring. KLM heeft zaterdag 29 juni jl. de 100e dag voor het 100-jarig bestaan gevierd met een feestelijk evenement op Amsterdam Airport Schiphol, waarbij het de intentie aankondigde om gezamenlijk te werken aan de luchtvaart van de toekomst.