Nieuws

Sawadee schenkt € 4.975 aan partner Wakibi

Deel dit artikel

Tijdens de Sawadee Actieweek van 27 september tot en met 3 oktober konden reizigers hun droomreis boeken met een mooie korting. Onderdeel van de actie was ook een donatie van €25 per boeking aan onze partner Wakibi. Eerder dit jaar kon Sawadee door een vergelijkbare actie al € 11.150 aan Wakibi schenken.

“Heel veel dank voor de twee reizigers-acties die Sawadee in het afgelopen jaar heeft gehouden voor Wakibi. De acties hebben zo’n mooi bedrag bijgedragen aan het werk van Wakibi, € 11.500,- in maart en € 4.975,- in oktober. Geweldig!”, aldus Wakibi bestuurslid Sylvia Siertsema.

Wakibi is een Nederlandse stichting die leningen verstrekt aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Een succesvolle ondernemer in een ontwikkelingsland heeft een positieve invloed op de lokale gemeenschap, creëert banen en geeft zijn of haar kinderen de mogelijkheid om naar school te gaan.

“Sawadee steunt Wakibi omdat we het een sterke gedachte vinden dat mensen geholpen worden in hun eigen omgeving en de kans krijgen om zelfvoorzienend en onafhankelijk te zijn. In 2019 en 2021 konden wij namens onze reizigers al twee maal € 20.000 schenken aan deze bijzondere organisatie. De sociale impact van deze €40.000 is inmiddels meer dan verdubbeld naar € 83.900 en met het bedrag zijn er al 473 projecten gesteund”, zo laat Sawadee weten.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

FlixBus en Shell ontwikkelen samen alternatieve brandstoffen

Volgende bericht

Video - TUI-professionals ontdekken Europa-Park

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.