De eerste studiereizen van de Jong Intra Vakanties in het voorjaar van 2019 zijn bekend. De touroperator organiseert reizen naar (Zuid-)Thailand en Krakau. Geïnteresseerden kunnen meer info over de reizen vinden en zich vanaf vandaag inschrijven op salesdejongintra.nl.

“(Zuid)-Thailand belooft, van 12 tot en met 20 maart, een bijzondere studiereis te worden voor de (gevorderde) Thailand specialist die juist het zuiden beter wil leren kennen. Na diverse hoogtepunten in het veelzijdige Bangkok reizen we naar het wonderschone Krabi met paradijselijke stranden en een gezellig uitgaansleven. Vervolgens verblijven we in het bijzondere Elephant Hills Resort in het Khao Sok National Park”, zo laat Femke Mekes-van Tilburg (Sales Manager de Jong Intra Vakanties) weten.

Naast Thailand wordt er van 3 tot en met 6 juni een studiereis georganiseerd naar het Florence van Oost-Europa, Krakau. Mekes-van Tilburg: “Deze voormalige hoofdstad van Polen is de mooiste historische stad van het land. Het is niet voor niets dat het oude stadscentrum op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Krakau vrijwel helemaal gespaard gebleven waardoor de historische architectonische schatten nog overal te bewonderen zijn. De stad zit vol met souvenirs uit vervlogen tijden! Uiteraard mag een bezoek aan Auschwitz ook niet ontbreken in deze studiereis.”