Nieuws

Seabourn in zomer 2019 terug naar Alaska en British Columbia

Seabourn keert in de zomer van 2019 terug naar Alaska en British Columbia, dat nieuws heeft de rederij gisteren bekendgemaakt. Geïnteresseerden moeten er wel snel bij zijn, want het gaat om tien afvaarten tussen juni en oktober 2019 waarop in totaal 4500 gasten meekunnen.

Geïnspireerd door het succes van de afgelopen twee seizoenen en als antwoord op de grote vraag van gasten heeft Seabourn een verrijkend en spannend aanbod van 11-, 12-, en 14-daagse Alaska en British Columbia cruises aan boord van de Seabourn Sojourn samengesteld. “Er is zoveel wildernis en dieren in het wild te zien en te ontdekken in Alaska en British Columbia dat onze gasten er geen genoeg van krijgen”, aldus Chris Austin, Seabourn’s Senior Vice President Global Marketing & Sales. “We zijn enthousiast om in 2019 voor de derde maal naar het noorden te varen en de ultieme Alaska ervaring aan te bieden. We laten onze gasten zien hoe prachtig en bijzonder het gebied is terwijl zij varen op het mooiste resort op zee.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

TUI Wintersafari 'Out of Africa’ reisagentenweekend

Volgende bericht

5% extra commissie voor Nederlandse reisagenten bij NCL

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.