Seabourn heeft vandaag aangekondigd de Covid-19 maatregelen te verlengen. De rederij pauzeert haar activiteiten tot 30 juni 2020. Seabourn had eerder aangekondigd een pauze in te lassen in zijn wereldwijde scheepsactiviteiten van 14 maart tot 14 mei 2020.

Seabourn zal met alle gasten en hun reisadviseurs contact opnemen over de reizen die gepland zijn om te vertrekken in deze periode. Gasten van Seabourn op deze reizen zullen 125% van het geld terugkrijgen in de vorm van een toekomstig cruisetegoed. Het tegoed kan gebruikt worden voor elke toekomstige cruise tot 31 december 2021, maar moet zijn geboekt voor 30 december 2020.

Holland America Line
Ook Holland America Line (HAL) heeft vandaag laten weten de maatregelen te verlengen tot 30 juni 2020. Gasten van HAL krijgen naast de keuze voor 125% cruisetegoed ook de mogelijkheid om om hun geld terug te krijgen. “Als u niet kiest voor het 125% cruisetegoed plus US$250 per persoon aan boord, wordt 100% van alle aan Holland America Line betaalde gelden teruggestort naar de oorspronkelijke betalingsvorm. Dit is inclusief Holland America Line’s FlightEase air, Cancellation Protection Plan, Holland America Line pre- of post-cruise hotelpakketten of transfers, prepaid excursies aan wal en voorzieningen die via Holland America Line zijn aangeschaft, en belastingen, vergoedingen en havenkosten”, laat de rederij weten. Gasten moeten voor 1 juni laten weten welke optie ze kiezen.