Nieuws

Seabourn: vanaf mei dineren in open lucht mogelijk

Deel dit artikel

Seabourn biedt met ingang van mei haar gasten de mogelijkheid om te dineren in de open lucht met ‘Earth & Ocean at The Patio™’, een à la carte dinerconcept ontwikkeld door chef Anton Egger. De lancering van ‘Earth & Ocean at The Patio™’ valt samen met de lancering van het nieuwste schip, Seabourn Ovation.

De culinaire optie in de open lucht aan het zwembad wordt ’s avonds aangeboden en zal tegen de lente van 2019 op de hele vloot verkrijgbaar zijn. “‘Earth & Ocean at The Patio is een nieuwe stap in de ontwikkeling van het culinaire aanbod op de Seabourn-vloot en biedt onze gasten een culinaire reis naar verre bestemmingen in een heel gastvrije en ontspannende setting in de open lucht”, zo laat Richard Meadows, President van Seabourn weten. “Het nieuwe concept zal één van de vele hoogtepunten zijn waarvan gasten kunnen genieten bij de lancering van Seabourn Ovation. We kijken ernaar uit ‘Earth & Ocean at The Patio’ het komende jaar naar al onze schepen uit te breiden.”

Seabourn zal updates over Seabourn Ovation bekendmaken via de speciaal ontworpen microsite ovation.seabourn.com. Op de website staat een aftelklok (‘Sunsets until launch), beeldmateriaal , alle details en het allerlaatste nieuws over de vooruitgang van het schip.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM CEO en premier Rutte bezoeken China Southern

Volgende bericht

Trump kondigt aanval aan op Syrië, airlines gewaarschuwd

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.