Nieuws

SeaDream versoepelt COVID-reisvoorwaarden

Deel dit artikel

SeaDream Yacht Club versoepelt de testvereisten voor haar gasten voor alle reizen. In de toekomst hoeven gasten niet langer hun vaccinatiestatus voor vertrek te bewijzen en zijn er ook geen testen meer aan boord verplicht. SeaDream zal blijven samenwerken met havens en bestemmingen om ervoor te zorgen dat aan de lokale vereisten wordt voldaan.

“Wij zijn van mening dat deze bijgewerkte protocollen niet alleen de reiservaring van gasten gemakkelijker en comfortabeler zullen maken en tevens optimale reisflexibiliteit zullen bieden, maar ook een nieuw seizoen zullen inluiden dat cruises door de Middellandse Zee en het Caribisch gebied zal herdefiniëren”, zegt Andreas Brynestad van SeaDream.

Om de gasten de grootst mogelijke veiligheid te kunnen bieden, is de gehele SeaDream crew volledig ingeënt en geboosterd. Al het personeel zal de strenge hygiëneprotocollen blijven volgen en tegelijkertijd dezelfde persoonlijke, bekroonde service bieden die SeaDream-gasten zo waarderen.

SeaDream blijft het beleid van de Cruise Lines International Association (CLIA) volgen om Covid-19 in te dammen. Aangezien sommige Mediterrane en Caribische bestemmingen nog steeds een bewijs van vaccinatiestatus en/of testen vereisen, adviseert SeaDream alle gasten om bij hun lokale autoriteiten, luchtvaartmaatschappijen en bestemmingslanden te informeren naar de meest actuele vereisten voor inkomende en uitgaande reizen. Ga voor meer informatie over het huidige COVID-beleid van SeaDream naar https://seadream.com/health-safety-protocols/.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Micazu zoekt Customer Care medewerker

Volgende bericht

Indonesië: Nederlandse markt doet het heel goed

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.