SeaDream Yacht Club versoepelt de testvereisten voor haar gasten voor alle reizen. In de toekomst hoeven gasten niet langer hun vaccinatiestatus voor vertrek te bewijzen en zijn er ook geen testen meer aan boord verplicht. SeaDream zal blijven samenwerken met havens en bestemmingen om ervoor te zorgen dat aan de lokale vereisten wordt voldaan.

“Wij zijn van mening dat deze bijgewerkte protocollen niet alleen de reiservaring van gasten gemakkelijker en comfortabeler zullen maken en tevens optimale reisflexibiliteit zullen bieden, maar ook een nieuw seizoen zullen inluiden dat cruises door de Middellandse Zee en het Caribisch gebied zal herdefiniëren”, zegt Andreas Brynestad van SeaDream.

Om de gasten de grootst mogelijke veiligheid te kunnen bieden, is de gehele SeaDream crew volledig ingeënt en geboosterd. Al het personeel zal de strenge hygiëneprotocollen blijven volgen en tegelijkertijd dezelfde persoonlijke, bekroonde service bieden die SeaDream-gasten zo waarderen.

SeaDream blijft het beleid van de Cruise Lines International Association (CLIA) volgen om Covid-19 in te dammen. Aangezien sommige Mediterrane en Caribische bestemmingen nog steeds een bewijs van vaccinatiestatus en/of testen vereisen, adviseert SeaDream alle gasten om bij hun lokale autoriteiten, luchtvaartmaatschappijen en bestemmingslanden te informeren naar de meest actuele vereisten voor inkomende en uitgaande reizen. Ga voor meer informatie over het huidige COVID-beleid van SeaDream naar https://seadream.com/health-safety-protocols/.