Nieuws

Senegal nieuw bij Neckermann

Met ingang van oktober 2017 biedt Neckermann Reizen het Afrikaanse Senegal aan binnen haar vakantieaanbod. Door de sterke toename van de vraag naar zonbestemmingen in de winter breidt de reisorganisatie haar aanbod verder uit met bestemmingen die zonzeker zijn in de winter en op gunstige vliegafstand liggen. 

Senegal staat bekend als een gevarieerd land dat grenst aan de Atlantische oceaan. Voor bezoekers van dit land staat volgens Neckermann een relaxte zonvakantie op het verlanglijstje met de mogelijkheid tot het ontdekken van het Afrikaanse wildlife, de koloniale historie van Dakar en de  vele bijzondere markten. Het land staat daarnaast ook bekend om zijn vriendelijke bevolking met de altijd stralende lach.

Neckermann start met een tiental hotels waaronder het bij Nederlanders zeer populaire Royal Horizons Baobab. Gelegen nabij een indrukwekkend natuurgebied en op loopafstand van het dorpje Somone. De kamers en bungalows van dit viersterren all inclusive hotel zijn gebouwd in Afrikaanse stijl en liggen direct aan het langgerekte zandstrand.

Het hotel is uitgeroepen tot beste all inclusive resort van Senegal en heeft een zeer hoge klant tevredenheid. In Royal Horizons Baobab geniet je van een zeer gevarieerde keuken in het restaurant met uitzicht op zee of in het a la carte restaurant. Het biedt diverse zwembaden in een goed onderhouden tuin met  een sfeervolle beachbar, evenals een  breed scala aan activiteiten zoals Wolof taallessen, Djembe muzieklessen en de lokale dans, aerobics, aquabiking faciliteiten, aqua zumba en meer…

Senegal ligt op dezelfde hoogte als Kaapverdië en heeft in de winter een uur tijdsverschil met Nederland waardoor bezoekers geen last ondervinden van een jetlag. Er is sinds 2015 geen visum meer vereist voor Nederlanders en in december 2017 staat de opening van de nieuwe luchthaven gepland waardoor het nog gemakkelijker wordt om dit land te bezoeken. Het land behoorde vroeger tot één van de Franse koloniën waardoor de officiële taal Frans is.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Geïrriteerd Ryanair adviseert Nederlandse toeristensector

Volgende bericht

TUI: vernieuwd serviceconcept TUI fly

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.