NieuwsThomas Cook

SGR-afspraken over de terugvlucht van Cook- en Neckermann-passagiers

Door het Garantiefonds zijn inmiddels afspraken gemaakt met de luchtvaartmaatschappijen Transavia, Corendon Airlines en TUI fly over de terugvlucht van passagiers van Thomas Cook/Neckermann die op dit moment nog op hun bestemming zijn, dat meldt ANVR.

Deze passagiers kunnen gewoon op hun oorspronkelijke vliegticket terugreizen. Afspraken konden hierover worden gemaakt, omdat door de surseance van betaling de carriers niet meer gebonden zijn aan de contractafspraken met Thomas Cook Nederland.

De afspraken gelden voor zowel klanten van Thomas Cook die via de reisbureaus hebben geboekt, als voor klanten die via Neckermann.nl hebben geboekt. De afspraak geldt niet voor nog aan te vangen reizen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

“Kom op zeg TravelPro, ga je nu echt een Hart van Nederland item overnemen?”

Volgende bericht

Club Orange vanaf oktober op alle HAL-schepen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.