Nieuws

SGR zet oudste deelnemer in het zonnetje

Afgelopen week bleek tijdens een bezoek aan SGR dat Kupers de ‘oudste’ deelnemer van SGR is. Bij de oprichting in 1983 van SGR was Kupers de eerste ingeschreven deelnemer. Dat betekent dat Kupers al 35 jaar bij SGR is aangesloten.

Dit heugelijke feit werd gevierd met een bloemetje dat in ontvangst genomen werd door Joyce Fonteijn van Kupers Reisinfo. Het was haar vader die samen met haar oom de grondleggers zijn van de keten Kupers Reisinfo en nog altijd trots deelnemer zijn van SGR. Op de foto namen Joyce Fonteijn en René Pouwels namens Kupers Reisinfo van SGR directeur Erik Jan Reuver en relatiebeheerder Yonathan van Gilse de bloemen in ontvangst.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Albert Heijn en Transavia lanceren ‘Appie Fly’

Volgende bericht

Rode Kruis opent Giro 6868 voor slachtoffers Sulawesi

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.