Nieuws

Solmar Tours genomineerd voor slechtste slogan van 2018

Deel dit artikel

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de slechtste slogan van 2018. Een van die genomineerde is Solmar Tours, met de slogan: ‘Het Solmar je vakantie zijn.” Vanaf vandaag tot 13 december kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. Vrijdag 14 december wordt er bekendgemaakt welke slogan de meeste stemmen heeft gekregen.

Andere slogans die meedingen zijn onder andere ‘Ga niet zelf kutte, Bel Ronald Schutte!’ (Stukadoors/schildersbedrijf Schutte), ‘Let us oystertain you!’ (Oestercompagnie) en ‘Theo en Peet, voor al u electriciteet’ (PC van der Peet). Wat vind jij de slechtste slogan?

Enkele maanden geleden sprak TravelPro nog met Paul Cremers over zijn bedrijf. Als kind fokte hij paarden en heel wat jaren later staat hij aan het roer van Solmar Tours. Het interview teruglezen? Dat kan hieronder.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Zaanstad: Tony's Chocolonely in plaats van Passenger Terminal Amsterdam

Volgende bericht

Dick de Graaff opvolger PTA-directeur René Kouwenberg

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.