CoronavirusNieuws

Speciaal ticket only tarief voor reisagenten op TUI fly-vluchten

Deel dit artikel

TUI verruimt de mogelijkheden voor reisagenten om zelf op de bestemmingen te gaan kijken. Op vluchten met vertrek in de periode 16 juli tot en met 31 augustus biedt TUI een speciaal ticket only tarief aan op de eigen TUI fly vluchten; € 100,- voor een medium haul ticket en €200,- voor een long haul ticket. Beide tarieven inclusief taxen, exclusief bagage en op IPB (indien plaats beschikbaar) basis op korte termijn. Details over deze Summer Discover Deal, exclusief voor reisagenten, zijn te vinden op TUI Online.

De afgelopen tijd zijn er enorm veel reisbranche ambassadeurs met TUI op stap geweest om een aantal bestemmingen te herontdekken. Vele collega’s waren mee op inspectiereis naar Mallorca, Zakynthos, Gran Canaria en Aruba. Er werd uitbundig gevlogd, geblogd en informatie gedeeld over die reizen. TUI had ook al een €150.- kortingsregeling voor reisagenten open staan, die individueel op verkenningsreis wilden gaan.

De vele uitingen op social media van deze branche-reizigers zijn zeer welkom. Een groot deel van de consumenten wil best met een vliegvakantie naar de zon, maar aarzelt en heeft vragen over de situatie ter plaatse. De beelden van de vluchten, maar ook vanaf de bestemmingen zelf werken zeer overtuigend. TUI constateert dat de vliegvakanties goed beginnen op te pakken, er is de laatste weken een toename in het aantal geboekte last minutes te zien. De beelden van en verhalen over de vakantiebestemmingen zelf dragen daar zeker aan bij.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Noorwegen laat weer (toeristische) reizigers toe: reisadvies van oranje naar geel

Volgende bericht

Nieuw reisadvies voor Malta

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.