Op de congreswebsite zijn vandaag de sprekers van dit jaar toegevoegd. Weten wie er spreken, meedoet aan de College Tour en wie de dagvoorzitter is? Lees dan verder.

De afgelopen jaren was Frank Oostdam, die onlangs is gestopt als ANVR-directeur, de dagvoorzitter. Dit keer is dat Esmeralda van Boon. Van Boon is journaliste, schreef onder andere de boeken ‘Vertrouw op Allah, maar bind wel je kameel vast‘ en ‘Arabië is geen land‘. Daarnaast werkte ze voor verschillende media, waaronder de IKON, VPRO, RTV Rijnmond en NRC Handelsblad.

Sprekers

De sprekers die tot nu toe bekend zijn, zijn op de tweede dag (de eerste dag is vooral een reisdag) de Fountainheads (Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman) over omgaan met verandering, Dr. Diane Nijs over vernieuwend leiderschap in tijden van transitie, de winnaars van de Reiswerk Travel Challenge (Jolien Giovinazzo & Stijn van Son) en ANVR-directeur Frank Radstake over ontwikkelingen en uitdagingen. De eerste dag wordt afgesloten met een college tour interview met Marc van Deursen, CEO & Founder Prij$vrij Vakanties & D-reizen.

Op de derde dag geeft de ANVR informatie over haar duurzaamheidsvisie en de voortgang daarvan. De panel- en zaaldiscussie gaat vervolgens over ‘duurzamer toerisme’. Cantal Bakker spreekt over de positieve impact van toerisme, Dr. Ir. Carlo van de Weijer over de toekomst van de luchtvaart en van mobiliteit waarop Arjen van Hijum afsluit met zijn column.

Deelnemerslijst

Vanaf nu is ook de deelnemerslijst zichtbaar op de congreswebsite waardoor iedereen kan zien wie er meegaan. De organisatie hoopt dat deelnemers een foto gaan toevoegen aan hun profiel, zodat deelnemers direct een gezicht bij een naam kunnen zien.

Wie is de mol?

Het programma Wie is de Mol is opgenomen in Oman. De ANVR tipt congresdeelnemers te kijken. Hetprogramma is gratis te streamen op NPO Start. Dit keer wordt het niet gespeeld met bekende Nederlanders. De eerste afleveringen spelen zich af in Muscat en omgeving, waarbij congresdeelnemers al een mooi inkijkje krijgen in verschillende congreslocaties waar de deelnemers van het ANVR-congres in november ook rond zullen lopen.

Inschrijven

Inschrijven voor het ANVR-Congres kan via anvrcongres.nl.

Foto ©HiAmir / Shutterstock.com.