Nieuws

St. Maarten na orkaan Irma: bekijk het met eigen ogen

Deel dit artikel

Reisprofessionals die benieuwd zijn hoe de situatie op St. Maarten is na orkaan Irma die bijna een jaar geleden over het eiland raasde, zijn welkom bij het State of the Industry Event op vrijdagmiddag 21 september 2018 in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam waar een live verbinding met St. Maarten wordt opgezet. Bezoekers van het event kunnen op die manier met eigen ogen zien hoe het eiland er nu uitziet.

Tijdens het event zijn ook de nieuwe minister van Toerisme van St. Maarten, Mr. Stuart Johnson, en de directrice van het St. Maarten Tourist Bureau, Ms. May-Ling Chun, aanwezig. Tussen 15.00 en 16.00 uur is iedereen welkom in het Muziekgebouw aan ’t IJ en is er een live verbinding met St. Maarten. Van 16.00 -17.00 uur zal er een persconferentie plaatsvinden en de middag wordt afgesloten met een borrel in Caribische sferen om te proosten op een succesvolle toekomst van het toerisme naar en op St. Maarten. Aanmelden voor het event kan op deze website.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Jet Airways: 28 extra binnenlandse vluchten vanaf september

Volgende bericht

Singapore Airlines: € 1 voor één nacht in Singapore

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.