Voor de tweede keer dit jaar werd afgelopen dinsdag in de Borgh in Zevenbergen een leveranciersdag georganiseerd door ReisCreaties. De Zelfstandig Reisadviseurs van ReisCreaties en reisagenten van Pelikaan Reisbureaus, beiden onderdeel van Pelikaan Travel Group, werden op de hoogte gebracht over de nieuwste ontwikkelingen bij de diverse partners.

Net als eerder waren ook de reisagenten van Pelikaan Reisbureaus aanwezig bij de informatiebijeenkomst. “Sinds dit jaar organiseren we onze Informatiebijeenkomst niet alleen voor onze ZRA’s, maar ook voor onze reiswinkels. Feitelijk doen zij natuurlijk hetzelfde: het organiseren van mooie reizen voor onze klanten! En als allround reisbedrijf kunnen we bijvoorbeeld op dit gebied de krachten bundelen. Zowel onze ZRA’s en reisagenten, alsmede onze partners waren zeer enthousiast over deze combinatie”, aldus aldus Renata De Simone, Coördinator van ReisCreaties.

Weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!
Tijdens zogenaamde speeddates gingen leveranciers/partners in gesprek met de ZRA’s en reisagenten. Er waren negen tafels te verdelen en dus negen momenten voor leveranciers zoals Sunny Cars, Malta, De Jong Intra, EURAM, Jamaica, Untamed Travelling, Norske, DTS om de ruim 30 aanwezigen helemaal te updaten voor het nieuwe boekingsseizoen. Renata vertelt: “We kiezen bewust voor een kleinschalige en persoonlijke opzet bij onze leveranciersdag. Van zowel de leveranciers als onze ZRA’s ontvangen wij daar positieve reacties op omdat je daardoor echt de diepte in kunt. De speeddate sessies zijn afgesloten met een kennisquiz, waarbij er door onze partners mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld”.

Uitbreiding aanbod
Tijdens de leveranciersdag is ook bekend gemaakt dat de ZRA’s en reiswinkels op korte termijn HOTIQ kunnen gaan boeken: het label voor authentieke vakanties van Pelikaan Travel Group. Naast de al exclusieve toegang tot het aanbod van Pelikaan Travel komt hier dus een extra mogelijkheid bij voor de ZRA. Wel zo fijn in het toch al dunner wordende aanbod van pakketreizen binnen Europa.

Verwachtingen 2023
Renata sluit af: “2022 is een topjaar geweest en overtreft alle verwachtingen van zowel ons als de ZRA. Er is onwijs hard gewerkt om alle corona-schade zoveel als mogelijk te compenseren. Ondanks dat niemand een glazen bol heeft, kijken we voorzichtig maar hoopvol vooruit naar 2023 Met een studiereis naar Malta en een nieuwe leveranciersdag in april 2023 staan er alweer genoeg leuke dingen op de planning.”