Nieuws

Sunair in 2019 vanaf Groningen Airport naar de Kanaaleilanden

Deel dit artikel

Sunair Vakanties breidt uit en gaat vanaf 28 april rechtstreeks van Groningen Airport Eelde naar Kanaaleiland Guernsey vliegen. De touroperator vliegt al vele jaren vanaf Rotterdam The Hague Airport naar de Kanaaleilanden, daar wordt Groningen nu aan toegevoegd.

Jonas van Dorp, Groningen Airport Eelde: “Wij zijn erg blij met deze zeer welkome aanvulling op het aanbod. Met deze directe zondagvluchten biedt Sunair Vakanties een prachtig product naar Guersey, Jersey, Herm en Sark vanuit Noord-Nederland aan.”

Marc van Amsterdam (directeur van Sunair): “We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de haalbaarheid en zijn ervan overtuigd dat het potentieel er is. De doelgroep voor deze niche bestemming zit absoluut ook in het noorden en noord-oosten van ons land. En op onze charter vanaf Rotterdam zien we vrijwel geen klanten uit deze regio. In eerste instantie richten we ons op het populaire ‘voor’-seizoen en wordt de bestemming aangevlogen vanaf 28 april tot en met 23 juni met een ATR72 met 68 stoelen uitgevoerd door onze partner Blue Islands. De geplande vertrektijd is 14.10 uur. Guernsey kan gecombineerd worden met Herm en Sark, maar combinaties met Jersey zijn ook mogelijk. Onze Rotterdam charter begint een week eerder, vanaf 22 april tot en met 15 september. Natuurlijk gaan we de bestemming en nieuwe route voor de retail promoten met onder andere een kennis & fun event op 10 december op Groningen Airport Eelde, productpresentaties en een studiereis.” De nieuwe Kanaaleilanden brochure wordt vanaf medio december verspreid.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Corendon zoekt extra aandeelhouder

Volgende bericht

Ontslag dreigt voor Nederlandse Ryanair-piloten

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.