Autohuurspecialist Sunny Cars verlengt de gratis Flexservice actie tot en met 31 december 2022. Bovendien worden de voorwaarden van de Flexservice verder versoepelt. De reservering kan voortaan tot zelfs 1 uur voor huuraanvang kosteloos worden geannuleerd, zonder opgave van reden. Sunny Cars geeft reisagenten hiermee een extra verkoopargument om de huurauto tijdig te reserveren.

Door de coronacrisis is er een tekort aan huurauto’s. Het advies van Sunny Cars luidt dan ook: wil je zeker zijn van een huurauto voor je klant? Wacht dan niet met reserveren, maar maak de reservering zodra de vakantieplannen bekend zijn. Ook het uitbrengen van offertes wordt sterk afgeraden, vanwege de continue veranderende tarieven. Om het maken van een reservering zo makkelijk mogelijk te maken voegt Sunny Cars tot en met 31 december 2022 haar Flexservice gratis toe aan elke boeking. Dankzij de Flexservice kan tot kort voor huuraanvang zonder kosten – en belangrijker: zonder het specificeren van de reden – geannuleerd worden.  Nieuw is dat annuleringstermijn verder is versoepeld tot 1 uur voor huuraanvang.

Beschikbaarheid
“Wanneer je er vroeg bij bent is er nog volop beschikbaarheid en zijn ook de prijzen nog aantrekkelijk. Boek je lastminute, dan is de kans groot dat je veel meer betaalt of dat er zelfs helemaal geen aanbod meer is. Vroeg boeken was dus nog nooit zo belangrijk. Met onze superflexibele voorwaarden kunnen reisagenten tot kort voor vertrek nog alle kanten op met de reservering en nemen we werkelijk iedere barrière weg om een reservering te maken en zo dus zeker te zijn van een huurauto voor je klant.” aldus Managing Director Hans Knottnerus.