Nieuws

‘Suriname wil internationale vluchten beperken vanwege coronavirus’

Deel dit artikel

De regering van Suriname heeft besloten het aantal internationale vluchten naar het land drastisch terug te brengen vanwege het coronavirus. Het is nog onduidelijk om welke routes het precies gaat. Dit wordt naar verluidt vandaag bekendgemaakt. Dat schrijft het Surinaamse De Ware Tijd.

De regering stuurt ook extra militairen naar de grenzen en verscherpt de controles op lucht- en zeehavens. Eerder deze week werd besloten dat inkomende passagiers die de afgelopen veertien dagen in corona-risicolanden of -gebieden zijn geweest, worden geïsoleerd indien ze symptomen van de ziekte vertonen. Van reizigers die geen symptomen hebben, wordt verwacht dat ze vrijwillig in quarantaine gaan.

TUI vliegt sinds november twee keer per week naar Suriname. Anke van Nieuwenhuizen (woordvoerder TUI Nederland) laat in een reactie weten: “Dit bericht heeft ook ons bereikt, maar we hebben daar nog geen definitieve bevestiging over ontvangen.”

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisadvies en het coronavirus:wat betekenen de adviezen voor de reiziger en de reisorganisaties?

Volgende bericht

TUI: update over reizigers USA

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."