Nieuws

“Sylvia kan voor verandering zorgen”

Deel dit artikel

Begin november werd bekend dat Sylvia Raijmakers mede-aandeelhouder wordt van Face2Face Travel, dat (per 1 november) direct een nieuwe naam kreeg: Face2Face Travel Alliance BV. Travelpro spreekt erover met Face2Face Travel-oprichter Takis Panagopoulos en Sylvia.

Op de opmerking dat ze een bezige bij is met allerlei initiatieven en nu deze stap binnen Face2Face Travel maakt, laat Sylvia weten: “Stilstaan is achteruitgaan.” Een uitspraak waarmee Sylvia de ambitie die zij en Takis met Face2Face Travel hebben verwoord. Takis, die altijd graag vooruitdenkt, ziet de toekomst van de ZSO met de komst van Sylvia positief in, zo laat hij weten.

Voor Takis is het een grote verandering, want sinds de oprichting van Face2Face Travel in december 2007, is het voor het eerst dat hij niet de enige aandeelhouder is. “Je hebt tijdens het ANVR-Congres gehoord dat je zo af en toe een trommeltje mee mag nemen en Sylvia is een trommel en kan voor verandering zorgen. Dat is hartstikke fijn. We gaan eerst voor stabiliteit, dat is voor ons ontzettend belangrijk. We willen de club de mogelijkheid geven om meer leveranciers te kunnen aanbieden en de vraag vanuit de klant meer dynamisch te beantwoorden. Vanaf daar kijken we verder.”

Lees het volledige interview met Sylvia en Takis in de nieuwste editie van Travelpro.

 


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Hyatt koopt Dream Hotel Group

Volgende bericht

Doe mee aan de 100e podcast

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.