De nieuwe touroperator ‘Temptation Holidays’ is van start gegaan met het aanbieden van pakketten voor ‘nieuwsgierige, beginnende ontdekkingsreizigers en voor ervaren seksuele avonturiers’, zo laat het weten op haar website. “Wij zijn een ‘seks positief’ bedrijf en sterke aanhangers van sensueel welzijn”, aldus het bedrijf. Op de website kan worden gekozen voor drie verschillende type vakanties, namelijk ‘Nude’, ‘Play’ en ‘Party’.

Temptation Holidays laat weten dat het een reisbedrijf is dat is geïnspireerd door een seksuele levensstijl en voorstanders van sensueel welzijn. Er worden naast cruises ook pakketreizen aangeboden naar Mexico. “Bij Temptation Holidays hebben onze gasten de mogelijkheid om de sensuele zintuigen te laten verwennen of om simpelweg te ontspannen en genieten van de atmosfeer. De accommodaties die wij zelf hebben geselecteerd zijn gelegen op prachtige locaties. Uw privacy is belangrijk voor ons, daarom hebben onze vakanties strikte richtlijnen om ervoor te zorgen dat u bij ons van uw reiservaring geniet. We wilden een reisorganisatie creëren die seks en positiviteit van het lichaam belichaamde in een private en veilige omgeving. We bieden vakanties aan waar men zichzelf kan zijn zonder oordeel, terwijl ze genieten van prachtige locaties en eersteklas service”, aldus Peter Stratton (CEO Temptation Holidays). ”

Volgens de touroperator hebben ‘Party’ -resorts een levendige atmosfeer, met ‘optionele topless’ gebieden, die geschikt zijn voor groepen vrienden. ‘Nude’ resorts hebben ‘optionele kleding’ gebieden en ‘Play’ -vakanties (die allemaal ‘couples only’ zijn) bieden extra’s, zoals speelkamers voor paren, erotisch entertainment en ‘adult parties’. Nina Saini, directeur van Temptation Holidays, zegt tegen de Independent dat de resorts en cruises een ‘seks positieve’ sfeer bevorderen. “Ze bieden veilige privé-ruimtes voor koppels. Met de huidige Tindercultuur proberen mensen hun relaties met hun partners te verbeteren en onze vakanties zijn wat dat betreft een interessant concept.” Temptation Holidays laat weten dat haar vakanties zijn voor reizigers van 21 jaar en ouder, in alle soorten en maten en dat ze uit alle lagen van de bevolking komen.

Om ervoor te zorgen dat haar gasten genieten tijdens hun vakantie, heeft de touroperator enkele regels opgesteld om ‘dingen’ soepel te laten verlopen. De regels zijn terug te vinden in het Temptation Holidays regelboek, waarin onder andere staat te lezen dat het maken van foto’s en video’s ten strengste verboden is en dat alle uitzonderingen op deze regel worden gespecificeerd in de individuele resorts- of cruisevoorschriften. Daarnaast vraagt Temptation Holidays om te proberen af te zien van seksuele activiteiten in openbare ruimtes en om op cruises het geluidsniveau na middernacht tot een minimum te beperken in de gangen van het schip. De gouden regel: ‘Nee’ betekent ‘nee’. Vakantiegangers mogen personeelsleden van resorts en cruiseschepen tevens niet aanmoedigen om mee te doen. ‘Het is hen verboden om intiem met elkaar in contact te komen en ze mogen niet met gasten drinken. Als ze dat doen, worden ze onmiddellijk ontslagen’, aldus Temptation Holidays, dat op haar website met geen woord rept over de bekende reality televisieserie.