Nieuws

Thalys biedt reizigers meer flexibiliteit

Thalys biedt reizigers meer flexibiliteit tijdens de pandemie. Tot en met 30 augustus zijn alle Thalys-tickets om te boeken tot en met de dag van vertrek.

De regeling geldt voor het volledige ticketaanbod van Thalys. Mensen die willen reizen, kunnen met een gerust hart een ticket reserveren: de datum van het ticket kan worden gewijzigd tot en met de dag van vertrek.

“Reizigers hebben momenteel behoefte aan flexibiliteit en willen gerustgesteld worden bij het plannen van een reis. Om hieraan te voldoen hebben we onze voorwaarden aangepast om op die manier het volledige aanbod flexibel te maken. Reizigers kunnen dus met een gerust hart tickets reserveren en reisdata aanpassen indien dat nodig is”, aldus Bruno Dierickx (Marketing en Sales Director Thalys).

Praktische info:

 • Boekingsdatum: tot en met 30 augustus 2021.
 • Verkoopvoorwaarden: aanbod geldig op alle gebruikelijke online verkoopkanalen van Thalys, waaronder thalys.com, de Thalys-app en in reisbureaus.
 • Prijsvoorwaarden:
  • Standaardtarieven (inclusief Youth, Kid en Senior, Comfort) zijn kosteloos te wijzigen tot de vertrektijd die op het ticket staat aangegeven voor elke reservering gemaakt tot en met 30 augustus.
  • De tarieven Standard mini, Comfort mini, Premium mini, Jeune mini, Mini groupe, Comfort deal en Weekend Comfort-tarieven die niet te wijzigen waren, zijn te wijzigen tegen een vergoeding van 5 euro per ticket, tot het op het ticket aangegeven vertrektijdstip. Ticket voor elke reservering tot en met 30 augustus.
  • Details van onze prijzen zijn terug te vinden op thalys.com

De veiligheid, het welzijn en de gezondheid van onze reizigers en medewerkers staan ​​centraal bij Thalys. Gedurende deze ongekende crisis en voor de gedeeltelijke heropstart van onze activiteiten, implementeren we strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Ze gelden in alle treinen, tijdens elke reis en voor alle bestemmingen:

 • Een maximale bescherming door het verplicht dragen van een mondmasker;
 • Een versterkte hygiëne met regelmatige reiniging van onze treinen;

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Geluk

Volgende bericht

Qatar Airways verhoogt vliegcapaciteit naar de Seychellen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.