Nieuws

Thalys pusht Belgische en Franse steden met flinke kortingen

Deel dit artikel

Thalys gooit Belgische en Franse steden als Brussel en Parijs in de aanbieding. Vandaag is er gestart met het aanbieden van 6.000 tickets van € 25 en 20.000 tickets van € 35. Van 17 december 2018 tot en met 24 februari 2019 kan je voordelig met de rode snelheidstrein naar Belgische en Franse bestemmingen van Thalys. Er kan geboekt worden van 6 november tot en met 25 november 2018.

Bovenstaande tarieven zijn van toepassing op een enkele reis, de tickets zijn alleen beschikbaar op bepaalde treinen, niet inwisselbaar of terugbetaalbaar en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Op vertoon van een Thalys-ticket krijgen reizigers korting bij verschillende musea. Op die manier bekijk je in Parijs de wereldkunstcollecties in het Quai Branly voor € 7,00 en bezoek je de ‘Beyond Klimt-tentoonstelling’ in het Bozarmuseum in Brussel voor € 14,00.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Actie NCL: Boek een Caribische cruise en vaar zelf ook uit

Volgende bericht

Stom

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.