Nieuws

Thalys start verkoop voor Disneyland Paris

Vanaf 31 maart 2019 verbindt Thalys Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met Disneyland Paris (Marne-la-Vallée) en Roissy-Charles de Gaulle. Morgen start de ticketverkoop. Er worden 300.000 nieuwe reizigers op deze route verwacht.

“Met de lancering van deze nieuwe bestemmingen zetten wij onze missie voort: mensen uitnodigen om te reizen, te ontdekken en culturele en economische uitwisselingen te stimuleren. Het is een deur naar nieuwe avonturen die we met veel plezier openen”, legt Bruno Dierickx uit (Commercieel directeur bij Thalys).

Het station van Marne-la-Vallée is ideaal gelegen aan de ingang van de Disney Parken. Vanaf Amsterdam sta je binnen 3 uur en 40 minuten voor de ingang en vanaf Rotterdam binnen 2 uur 55 minuten. Maar liefst 11% van de Disneyland Paris bezoekers komt uit de Benelux. Deze nieuwe en snelle verbinding, zal dus als ideale reispartner beschouwd worden. Isabelle Willemsens (Country Director Benelux Parks & Resorts) vult aan: “Ik ben zeer trots op de nieuwe samenwerking met Thalys! Onze gasten staan bij ons centraal en daarom vinden wij het van groot belang dat we voor hen de bereikbaarheid van Disneyland Paris nog verder verbeteren. Dankzij de snelle rechtstreekse verbinding van Amsterdam en Rotterdam naar Disneyland Paris, start de magie voor onze bezoekers al vanaf het moment dat ze ingestapt zijn.”

Thalys zal Amsterdam, Schiphol en Rotterdam ook verbinden met Roissy-Charles de Gaulle, de tweede grootste luchthaven van Europa. Honderden verre bestemmingen zijn nu bereikbaar in slechts 3 uur en 18 minuten vanaf Amsterdam, comfortabel aan boord van de Thalys.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] Vanaf 31 maart kun je weer rechtstreeks met de Thalys naar Disneyland Parijs reizen — de kaartverkoop begint vandaag! […]

Vorige bericht

Vliegverkeer Eindhoven Airport start weer op

Volgende bericht

Avila Beach Hotel start weerbericht Curaçao

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.