Nieuws

The Travel Club gaat € 100 niet doorbelasten aan ZRA’s

The Travel Club gaat de € 100 ANVR-basiscontributie voor ZRA’s die per 1 juli 2019 van kracht zal zijn, zoals afgesproken tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van de ANVR, niet doorbelasten aan haar ZRA’s, dat heeft Jeannie Vincent (directeur/eigenaar The Travel Club) desgevraagd bevestigd aan TravelPro. ZRA’s van The Travel Club reageren enthousiast op het nieuws.

De basiscontributie per ZRA betekent voor The Travel Club een bedragn van in totaal circa € 38.000. Vincent laat aan de ZRA’s van The Travel Club weten: “De deal is dat wij vanuit de afdracht de ANVR contributie financieren. We zullen dit niet doorbelasten aan jullie. En ook de komende jaren niet, want dat kan ook gezien de groei van de keten in aantal en in omzet.”

Nadat bekend werd dat de ANVR een basiscontributie per ZRA wilde gaan heffen, ontstond volop discussie. Uiteindelijk stemde The Travel Club tegen de invoering tijdens de ALV, maar werd door een meerderheid voor de invoering gestemd. Frank Oostdam (directeur/voorzitter ANVR) liet na de ALV aan TravelPro weten dat er een werkgroep in het leven wordt geroepen om onder andere te kijken hoe er voor ZRA’s onder andere meer uit het ANVR-logo valt te halen. “Uiteraard gaan waar daar zitting in nemen”, zo laat Vincent aan TravelPro weten.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Historisch aantal passagiers Brussels Airport

Volgende bericht

Zware explosie bij bakkerij in het centrum van Parijs

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.