NieuwsThomas Cook

Thomas Cook boekte hele bruiloft via Thomas Cook: “Ze beloofde een verrassing vanwege mijn naam….”

Deel dit artikel

Een bruidegom met de naam Thomas Cook is met zijn verloofde in Rhodos gestrand nadat hij hun hele huwelijk had gepland via de noodlottige reisorganisatie. Hij liet weten: “Thomas Cook beloofde een verrassing op onze bruiloft vanwege mijn naam, maar dit had ik niet verwacht.”

Cook en zijn verloofde Amelia Binch vlogen op 18 september naar Griekenland, voorafgaand aan hun bruiloft op vrijdag, die helemaal was geregeld via de reisorganisatie.

Het stel heeft nu te horen gekregen dat de bruiloft misschien helemaal niet kan doorgaan, omdat alles – van de bloemen en cake tot de decoraties en entertainment – via Thomas Cook was geboekt. Het stel gaf zo’n £ 10.000 uit aan de reis en hadden het al twee jaar geleden gepland.

De bruid liet weten dat ze zich angstig voelde na het horen van het nieuws. Ze liet Engelse media weten dat ze ervoor hadden gekozen om in het buitenland te trouwen, omdat het goedkoper zou zijn dan in het Verenigd Koninkrijk. “We zijn beschermd door ATOL maar het is een absolute nachtmerrie.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - Nog steeds grote onduidelijkheid Thomas Cook Nederland

Volgende bericht

SGR en Belgisch Garantiefonds: genoeg geld in kas

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.