Nieuws

Thomas Cook Nederland maakt comeback in Tunesië

Deel dit artikel

Tunesië is terug bij Thomas Cook Nederland. Dat zegt Rutgher Verstrepen (Commercial Owner Sales bij Thomas Cook) tegenover TravelPro.

De reisorganisatie gaat vanaf komende zomer het Afrikaanse land weer volop aanbieden en vliegt twee keer (woensdag en zaterdag) per week met Transavia vanaf Amsterdam naar Enfida. “Dit is een bestemming waar je een groot aanbod aan Thomas Cook Hotels & Resorts terugvindt. In totaal gaan we 21 accommodaties op deze bestemming aanbieden.”

“Omdat Tunesië een lange tijd weinig toeristen heeft ontvangen en om deze comeback zo goed mogelijk te begeleiden, trainen we momenteel de werknemers in de Tunesische hotels om weer klaar te zijn voor de toekomst, op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en hygiëne en zelfs de opleidingen voor studenten voor verbeterd.”

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] returning and TUI has relaunched flights from many of its markets. Also, Thomas Cook Netherlands is coming back and starts this winter with two flights a week to Enfidha. They probably also read Rajesh’ […]

Vorige bericht

Ryanair mag basis op Eindhoven niet sluiten

Volgende bericht

Vroegboekactie Sunny Cars van start

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."