Thomas Cook heeft zijn achtste Cook’s Club hotel geopend – een achtien-kamer stadshotel in het hart van de oude binnenstad van Rhodos. Dit is het laatste hotel dat Thomas Cook deze zomer zal openen. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van vele hotelopeningen.

Het urban boetiekhotel brengt het tropische Cook’s Club design naar het centrum van Rhodos met een rooftop pool en bar op het dak met een prachtig uitzicht over de stad. Naast de verschillende kamertypes is er ook een suite met een geweldig panoramisch balkon. Cook’s Club City Beach Rhodos heeft een Italiaans restaurant op de begane grond voor gasten en lokalen die graag een hapje komen eten. Op het menu staat een selectie van verse pasta, pizza en panini’s en er is een grote eettafel waar alle gasten kunnen aanschuiven en genieten van hun maaltijd. Dit kan met vrienden en biedt de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken. Aan de bar zijn de signature cocktails van de professionele bartender David Wiedemann te bestellen. Het hotel is het hele jaar door geopend voor reizigers die het eiland willen bezoeken in de zomer maar ook buiten het zomerseizoen, en de bar op het dak zal open zijn voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten.

Urban deisgnhotels
Enric Noguer (Chief Officer van Hotels en Resort bij Thomas Cook): “Toen we twee jaar geleden Cook’s Club lanceerden, brachten we urban designhotels naar het strand. Nu, met de opening van ons eerste stadshotel aan het strand kijken we ernaar uit om dit als voorbeeld te gebruiken voor de uitbreiding van Cook’s Club naar andere populaire zon- en strandbestemmingen.”