Nieuws

Thomas Cook opent Cook’s Club in hartje Rhodos-stad

Thomas Cook heeft zijn achtste Cook’s Club hotel geopend – een achtien-kamer stadshotel in het hart van de oude binnenstad van Rhodos. Dit is het laatste hotel dat Thomas Cook deze zomer zal openen. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van vele hotelopeningen.

Het urban boetiekhotel brengt het tropische Cook’s Club design naar het centrum van Rhodos met een rooftop pool en bar op het dak met een prachtig uitzicht over de stad. Naast de verschillende kamertypes is er ook een suite met een geweldig panoramisch balkon. Cook’s Club City Beach Rhodos heeft een Italiaans restaurant op de begane grond voor gasten en lokalen die graag een hapje komen eten. Op het menu staat een selectie van verse pasta, pizza en panini’s en er is een grote eettafel waar alle gasten kunnen aanschuiven en genieten van hun maaltijd. Dit kan met vrienden en biedt de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken. Aan de bar zijn de signature cocktails van de professionele bartender David Wiedemann te bestellen. Het hotel is het hele jaar door geopend voor reizigers die het eiland willen bezoeken in de zomer maar ook buiten het zomerseizoen, en de bar op het dak zal open zijn voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten.

Urban deisgnhotels
Enric Noguer (Chief Officer van Hotels en Resort bij Thomas Cook): “Toen we twee jaar geleden Cook’s Club lanceerden, brachten we urban designhotels naar het strand. Nu, met de opening van ons eerste stadshotel aan het strand kijken we ernaar uit om dit als voorbeeld te gebruiken voor de uitbreiding van Cook’s Club naar andere populaire zon- en strandbestemmingen.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI: 2019 tot op heden een uitdagend jaar

Volgende bericht

Norwegian Cruise Line breekt record met financiële resultaten

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.