Nieuws

Tijdelijke promotie Emirates Skywards

Deel dit artikel

Emirates Skywards, het loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, biedt vanaf vandaag nieuwe en bestaande Skywards members de kans om hun Miles te verhogen tijdens een nieuwe tijdelijke promotie. Het aanbod is geldig voor Economy- en Business Class-tickets geboekt op Emirates en flydubai vluchten tussen 20 en 31 maart voor reizen tussen 10 april en 27 juni en tussen 6 september en 30 november 2019.

Tijdens de promotie verdienen members 100% bonus Skywards Miles bovenop hun reguliere Miles voor hun eerste vlucht tijdens de in aanmerking komende reisperiode. Wie tijdens de aanbiedingsperiode meer dan eens vliegt met Emirates of flydubai, verdient een Skywards Miles bonus van 200% voor hun tweede vlucht en 300% bonus Skywards Miles voor hun derde vlucht.

De Skywards Miles verdiend tijdens de aanbieding kunnen worden ingewisseld voor vluchten en upgrades bij Emirates of flydubai. Als voorbeeld, een Skywards member die tijdens de aanbiedingsperiode met Economy Flex Plus vliegt op drie retourvluchten van Dubai naar Londen Heathrow, heeft met dit aanbod voldoende Miles verzameld om in te wisselen tegen een Economy Class retourticket tussen Dubai en Londen. Om in aanmerking te komen voor de aanbieding, kunnen members zich online registreren en Saver-, Flex- of Flex Plus-tarieven op Emirates-vluchten en Value, Flex of Business Only-tarieven op flydubai-vluchten kiezen.

Details aanbieding
• Geldig voor: bestaande en nieuwe Emirates Skywards members
• Boekingsperiode: 20 maart – 31 maart 2019
• Reisperiode: 10 april – 27 juni 2019 en 6 september – 30 november 2019
• Eerste vlucht: basis Skywards Miles + bonus 100% Skywards Miles
• Tweede vlucht: basis Skywards Miles + bonus 200% Skywards Miles
• Derde vlucht: basis Skywards Miles + bonus 300% Skywards Miles

Members van het Emirates Skywards loyaliteitsprogramma kunnen ook 5 euro doneren aan het goede doel en zo kans maken op het winnen van 500.00 of een miljoen Skywards Miles. De ‘Thanks a Million’-campagne bestaat 18 jaar en de opbrengst van het initiatief wordt gedoneerd aan de Emirates Airline Foundation, een non-profitorganisatie met als doel de kwaliteit van het leven van kinderen te verbeteren, ongeacht geografische, politieke of religieuze grenzen, zodat hun menselijke waardigheid behouden blijft en versterkt wordt. De winnaars van de loting worden aangekondigd tijdens het Dubai World Cup evenement op 30 maart 2019 op de Meydan paardenrenbaan.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Pieter Elbers (CEO KLM) opent 70e editie Keukenhof

Volgende bericht

Transavia verhoogt capaciteit vanuit Nederland

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.