Disneyland Paris heeft er sinds half juli met ‘TOGETHER: a Pixar Musical Adventure’ een nieuwe next level show bij voor jong en oud die bezoekers meeneemt door de werelden van Toy Story, Coco, Up, Monsters en co. en Finding Nemo. Travelpro was afgelopen zomer bij de première van de nieuwe musical. Lees meer over deze nieuwe musical en wat show-regisseurs Matthieu Robin en Arnaud Feredj en producer Astrid Gomez hierover te vertellen hebben.

Niet voor niets werd er al tijdens de show met grote regelmaat geapplaudisseerd en klapten ook Natacha Rafalski (CEO Disneyland Paris) en David Duffy (Vice President Entertainment Disneyland Paris), die tussen het publiek zaten, vol enthousiasme en gingen hun duimen in de lucht richting de cast, producers en show directors Matthieu Robin en Arnaud Feredj en producer Astrid Gomez.  

Het interview lezen met Matthieu Robin, Arnaud Feredj en producer Astrid Gomez? Scroll dan naar beneden en lees het in de digitale uitgave van Travelpro.

Het verhaal
De show gaat over Charlie, een kind met een passie voor muziek, dat ervan droomt om het orkest voor het eindejaarsgala te dirigeren. Dan gebeurt er iets onverwachts en verliest Charlie de bladmuziek op de avond voor het concert. Terwijl het kind in slaap valt, komen Woody en zijn Toy Story-vrienden tot leven en bundelen ze de krachten om de bladmuziek terug te vinden die verspreid is over verschillende Pixar-verhalen. Van het geliefde speelgoed uit Toy Story tot het levendige decor van Coco, de wereld van Up, Monsters en co. of het onderwaterrif van Finding Nemo: gasten worden uitgenodigd voor een immersieve en multisensorische poëtische reis. Met meer dan 30 artiesten en Pixar Figuren op het podium, neemt deze artistieke livevoorstelling gasten mee op een episch avontuur door de werelden van Pixar, begeleid door een liveorkest.