Alle zintuigen werden geprikkeld tijdens de Toppersreis van Untamed Travelling in Peru. Zes reisspecialisten die het afgelopen jaar de hoogste omzet bij de maatwerkspecialist hebben gegenereerd werden verrast met een smaakvol programma.

Van zelf Peruviaanse gerechten koken met producten van de lokale markt tot dineren bij Central, een van de beste restaurants ter wereld, waar maar liefst een zestiengangendiner werd voorgeschoteld. De toppers kregen afgelopen weekend de kans om kennis te maken met zowel de cultuur als de gastronomie van Peru.

Joyce Janssen (Operationeel Manager, Untamed Travelling) was mee om de groep te begeleiden. “Vorig jaar zijn we begonnen met de buitenlandse Toppersreizen met de reis naar Rwanda. En uiteraard wilde we dit jaar weer iets bijzonders doen. Lima is de culinaire hoofdstad van Latijns-Amerika en Central is een van de beste restaurants ter wereld. Drie maanden geleden hebben we de reservering bij het restaurant gemaakt, daarna hebben we het programma eromheen gebouwd”, laat Janssen weten aan TravelPro.

Lees meer over de Toppersreis en hoe de deelnemers Peru hebben ervaren in TravelPro 50.