Nieuws

Transavia vliegt komende zomer vanaf Brussels Airport

Deel dit artikel

Komende zomer biedt Transavia vier bestemmingen aan vanaf Brussels Airport: Alicante en Ibiza in Spanje, Heraklion -Kreta in Griekenland en Faro in Portugal. Tickets met vertrek vanaf Brussel voor zomer 2022 zijn vanaf vandaag, 21 december te boeken.

Al voordat corona de economie en maatschappij beheerste had Transavia al plannen om te starten met vluchten vanaf Brussels Airport. In de afgelopen anderhalf jaar is er, naast het plannen en onderhouden van het Transavia netwerk in Nederland, ook gekeken naar de mogelijkheden voor het netwerk op de lange(re) termijn. En de keuze voor Brussel is nog steeds valide.

Positie
“Onze vluchten vanaf Brussels Airport versterken onze positie in de Nederlandse en Belgische markt”, aldus Marcel de Nooijer (algemeen directeur van Transavia). “Veel van onze huidige klanten en business partners komen al uit België en zuidelijk Nederland. Daarom zien wij het starten met vliegen vanaf Brussel als een mooie stap om bestaande klanten in België en Nederland te blijven voorzien in hun wensen met een aantal prachtige bestemmingen.”

Netwerk
“We zijn blij om Transavia op Brussels Airport te mogen verwelkomen, een luchtvaartmaatschappij die al vele jaren ook een toenemende grote populariteit geniet onder Belgische reizigers die op zoek zijn naar een zonnige bestemming”, zegt Arnaud Feist (CEO van Brussels Airport). “Bovendien biedt de wintersportvlucht naar Innsbruck onze reizigers een nieuwe bestemming in ons almaar groeiende netwerk van steden in Europa.”

2022
De tickets naar deze bestemmingen zijn voor het seizoen 2022 vanaf vandaag te boeken via de website van Transavia. Vanaf Brussel brengt Transavia vier keer in de week haar passagiers naar Ibiza en Faro, naar Alicante vijf tot zes keer in de week en Heraklion twee keer per week. Om dit mogelijk te maken stationeert Transavia één toestel op Brussel. De vluchten naar de zomerbestemmingen starten per 30 juni 2022. Voorafgaand aan de zomer van 2022 start Transavia op 23 december met vluchten van Brussel naar Innsbruck in Oostenrijk.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oostenrijk: PCR-test of boosterprik nodig voor inreizen

Volgende bericht

MSC Cruises start met chartervluchten vanaf Brussels Airport

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.