Nieuws

Travel Counsellors: zomer 2019 erg succesvol

“We zijn erg trots op de resultaten voor deze zomer tot nu toe, vooral als je het vergelijkt met de rest van de branche”, aldus Fred van Eijk (Managing Director Travel Counsellors Nederland en België). In de maanden juli en augustus hebben zowel Travel Counsellors Nederland als België volgens de organisatie ruim 17% meer geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar.

De afgelopen week spande de kroon met 43% groei in Nederland en 23% in België. Ongeveer de helft van alle boekingen in de periode 1 juli tot en met 15 augustus ging naar de Middellandse Zee, wat een sterke vraag naar last minutes aangeeft mede vanwege de grillige weersomstandigheden thuis. De andere helft van de boekingen zijn verre reizen onder andere naar Afrika en de Verenigde Staten. Ook Azië en de Caribische eilanden blijven populair.

“Het last minute seizoen liep dit jaar voor ons veel langer door dan normaal gesproken, er worden nu zelfs nog volop last minutes geboekt voor de laatste weken van de zomervakantie”, aldus Van Eijk. “Ook zien we nu al een stijgende vraag naar verre reizen voor 2020. Onze Travel Counsellors in Nederland en België hebben het altijd al wel druk in de zomer met de vele klanten die op bestemming zijn, maar dit jaar gaat dus ook het boeken gewoon de hele zomer door.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nederlanders geven meer geld uit aan ‘adults only’ vakanties

Volgende bericht

Minder pretvluchten... "Schiphol-discussie is een poppenkast: stillere vliegtuigen doen er niet toe"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.