EvenementenNieuws

Travel Trend presenteert Afrika

Op 3 november aanstaande presenteert Travel Trend de bestemmingen Zuid-Afrika, Namibië en Tanzania op het kantoor van Travel Trend te Rotterdam. Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen South Africa Tourism, Namibia Tourism en accountmanager Rudolf Verbeek over de bestemmingen. Met de kennis die je tijdens deze middag opdoet kun je je toekomstige klanten beter adviseren.

De informatiebijeenkomst begint om 15.00 uur met een welkomstdrankje. Vanaf 15.30 uur gaan de presentaties van start. Door middel van een roulatiesysteem woon je alle 45 minuten durende presentaties bij. Elke presentatie duurt 45 minuten. Deze gezellige middag wordt afgesloten met een drankje en een Afrikaans buffet. Meld je via sales@traveltrend.nl aan indien je deel wilt nemen aan deze informatiebijeenkomst. Uiterlijk tot 22 oktober 2010.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Minder vluchten KLM op Suriname

Volgende bericht

Stedentrips populair deze herfstvakantie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."